Πλαστικά Χρώματα Πλαστικά Χρώματα Vechro ColorsΗ εταιρεία Vechro σας προσφέρει μια πλούσια γκάμα οικολογικών, υπό-αλλεργικών, αντιμυκητικών χρωμάτων για εσωτερική τοιχοποιία με εξαιρετική καλυπτικότητα, μεγάλη απόδοση και εύκολο καθάρισμα!

SMALTOPLAST extra ECO

Smaltoplast οικολογικόΕξαιρετικής ποιότητας ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ματ πλαστικό χρώμα για τη βαφή τοίχων, σοβάδων, σπατουλαριστών και γυψοσανίδων. Το SMALTOPLAST extra Eco είναι χαμηλής οσμής και συνδυάζει υψηλή λευκότητα, μεγάλη καλυπτικότητα και εξαιρετική απόδοση.

SMALTOPLAST EXTRA

SMALTOPLAST EXTRA Το SMALTOPLAST extra είναι πλαστικό χρώμα υδατικής διασποράς βασισμένο σε ακρυλικές – βυνιλικές ρητίνες, κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βαφή καινούριων ή ξαναβαμμένων τοίχων, σοβάδων, σπατουλαριστών επιφανειών, νοβοπάν, γυψοσανίδων, τσιμεντένιων επιφανειών αφού έχει προηγηθεί κατάλληλη προετοιμασία. Το SMALTOPLAST extra έχει εξαιρετική λευκότητα, πολύ μεγάλη καλυπτικότητα και απόδοση.

SMALTOPLAST EXTRA SILK ECO

SMALTOPLAST EXTRA SILK ECO Το Smaltoplast Silk είναι ένα πιστοποιημένο οικολογικό πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης με βελουτέ ματ φινίρισμα κατάλληλο για τοίχους, ταβάνια, γυψοσανίδες, σοβάδες, γυψοσοβάδες κλπ. ʼοσμο, με ελάχιστη περιεκτικότητα σε πτητικές οργανικές ενώσεις. Λερώνεται δύσκολα και καθαρίζει πολύ εύκολα εξασφαλίζοντας πιο καθαρούς και υγιεινούς χώρους. Παρέχει εξαιρετική αντιμυκητιακή προστασία.

SMALTOPLAST extra ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΚΟ

Smaltoplast ΑντιμυκητιακόΕξαιρετικής ποιότητας οικολογικό ματ πλαστικό χρώμα με αντιμυκητιακή δράση για εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους με πρόβλημα ρύπανσης από μύκητες και μούχλες. Λόγω της σύνθεσής του προστατεύει τον υμένα του χρώματος από την ανάπτυξη μυκήτων ιδιαίτερα σε χώρους με πρόβλημα υγρασίας και υδρατμών όπως μπάνια, κουζίνες.

Το SMALTOPLAST extra ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΚΟ είναι χαμηλής οσμής και συνδυάζει υψηλή λευκότητα, με εξαιρετική καλυπτικότητα και απόδοση. Απλώνει θαυμάσια και δουλεύεται εύκολα. Παρουσιάζει μεγάλες αντοχές στα αλκάλια και άριστη αντοχή στο συχνό πλύσιμο (ΕΝ 13300,κλάση 1).

VINYL ECO

Vinyl ECOΟικολογικό ματ πλαστικό χρώμα για τη βαφή τοίχων, σοβάδων, γυψοσανίδων και σπατουλαριστών. Το VINYL ECO είναι χαμηλής οσμής και συνδυάζει υψηλή λευκότητα, με μεγάλη καλυπτικότητα και απόδοση. Απλώνει θαυμάσια και δουλεύεται εύκολα. Παρουσιάζει πολύ καλές αντοχές στα αλκάλια και πολύ καλή αντοχή στο πλύσιμο.

CHIEF ΠΛΑΣΤΙΚΟ ECO

Chief ΟικολογικόΟικολογικό ματ πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για βαφή καινούριων ή επαναβαφή σοβάδων, μπετόν, σπατουλαριστών επιφανειών, γυψοσανίδων.

Το οικολογικό CHIEF Πλαστικό συνδυάζει μεγάλη καλυπτικότητα και λευκότητα, εύκολη και ευχάριστη εφαρμογή λόγω της χαμηλής οσμής του και της απουσίας αμμωνίας. Δουλεύεται εύκολα και απλώνει θαυμάσια.

VINYFLEX ΠΛΑΣΤΙΚΟ

vinyflex emulsionΠλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης. Κατάλληλο για τη βαφή νέων επιφανειών ή την επαναβαφή τοίχων, σοβάδων, σπατουλαριστών, γυψοσανίδων και μπετόν μετά από κατάλληλη προετοιμασία. Συνδυάζει τη μεγάλη καλυπτικότητα, απόδοση και λευκότητα με το εξαιρετικό δούλεμα και άπλωμα.

ΥΔΡΟΧΡΩΜΑ

ΥδρόχρωμαΤο ΥΔΡΟΧΡΩΜΑ είναι εξαιρετικής ποιότητας κόλλα έτοιμη για χρήση σε οροφές κουζινών, μπάνιων, υπνοδωματίων και γενικά εσωτερικών χώρων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε επιφάνειες από ασβέστη, αλλά όχι πλαστικό. Έχει την ιδιότητα να αφήνει ανοιχτούς του πόρους των οροφών με αποτέλεσμα να αναπνέει ο χώρος και να μην έχουμε προβλήματα έντονης συμπύκνωσης υδρατμών. Δουλεύεται εύκολα και έχει μεγάλη απόδοση.